De 82ste Boekenweek staat in het teken van verleiding onder het motto Verboden vruchten

Tijdens de Boekenweek is er van alles te doen bij de Bibliotheek Utrecht. Laat u verleiden en kom naar één van onze boekenweekactiviteiten. Hier leest u er alles over.

Pub Quiz Genot, Verbod en Verleiding

Stel snel een team samen van 3-5 mensen en doe mee aan onze speciale Boekenweek Pub Quiz op 24 maart

Lezing Kathy Mathys is afgelast in verband met ziekte

Deze lezing gaat helaas niet door in verband met ziekte van Kathy Mathys.

Herman Brusselmans over werk & prive

Op 26 maart komt Herman Brusselmans vertellen over zijn werk, dat bol staat van de Verboden Vruchten. De hoofdpersonages in de boeken van Herman Brusselmans roken, drinken, vervelen zich, voeren onzingesprekken, zeuren, hebben last van acne, angsten en depressies en worden verliefd, meestal op onbereikbare vrouwen.

Connie Palmen over de zonde van de vrouw

Connie Palmen is de auteur van het Boekenweekessay De zonde van de vrouw. In dit boek beschrijft zij de levens van vier destructieve vrouwen: Marilyn Monroe, Marguerite Duras, Jane Bowles en Patricia Highsmith. Op 31 maart in de Centrale Bibliotheek.

Deze avond met Connie Palmen is helemaal uitverkocht u kunt niet meer reserveren.

Agenda Boekenweek

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

Meer van Herman Brusselmans en Connie Palmen