Iets leuks meegemaakt in de Bibliotheek?

Op deze pagina vindt u verslagen van activiteiten die de Bibliotheek Utrecht georganiseerd heeft. Aangevuld met foto's en filmpjes van de activiteit. Dus was u erbij en wilt u het nog eens terug zien of bent u benieuwd naar wat het nu eigenlijk was. Hier kunt u nog eens terugkijken. Wij wensen u veel plezier.

Martha Nussbaum in de Bibliotheek Neude op 11 december 2016

Annejet van der Zijl in de Bibliotheek op 28 oktober 2016

Pepijn Lanen was te gast in de Centrale Bibliotheek!

Tekenen met een 3d Print Pen

Open dag in het postkantoor op de Neude!

Zaterdag 23 januari was er een open dag in het oude postkantoor op de Neude. Iedereen was welkom om binnen te komen, rond te kijken en ideeën over de nieuwe Bibliotheek te delen. Er waren ook rondleidingen door het gebouw die in een mum van tijd volgeboekt waren.

Wij hebben heel veel leuke ideeën ontvangen en mooie opmerkingen gekregen. Deze open dag was dan ook een groot succes!

Wintergasten

Deze winter ontvingen wij drie gasten in de Bibliotheek Utrecht die vertelden over hun leven. Achtereenvolgens kwamen Daan Boom, Annette Roozen en burgemeester Jan van Zanen. Zij vulden een avond met mooie verhalen en fragmenten die hen inspireerden.

Impressie slotdebat NL Leest 2016 door RTV Utrecht

Coderdojo zaterdag 9 april 2016

Zaterdag 9 april was er weer een drukbezochte Coderdojo in Bibliotheek Vleuterweide, waar kinderen achter hun meegebrachte laptop onder deskundige leiding konden leren programmeren. Er werd enthousiast gewerkt onder het genot van een hapje en drankje. Zoals een echte Coderdojo betaamt werd de middag besloten met pizza en met presentaties van een aantal deelnemers.

De CoderDojo in de Centrale Bibliotheek!

Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Utrecht, Ziggo en Setup.