Voorstelling Otjes vader

Op 20 mei van 14.00-15.00 uur in de Bibliotheek Vleuterweide. Voor alle kinderen van 6-12 jaar.

Deze jeugdvoorstelling is een bewerking van het boek Otje van Annie M.G. Schmidt. Kok Tos vertelt hoe hij en Otje de wijde wereld in trokken.

Gratis toegang wel graag reserveren.

Let op: deze voorstelling is vol u kunt helaas niet meer reserveren

Drie kouwelijke mussen

Op 21 mei van 14.00 -14.45 uur in de Centrale Bibliotheek. Voor alle kinderen van 4-8 jaar.

Ontdek de overeenkomsten tussen mensen en dieren in deze muzikale interactieve voorstelling gebaseerd op teksten van Annie M.G. Schmidt.

Gratis toegang wel graag reserveren.

Annie M.G. Schmidtweek 2017

Hoe 2017 is Abeltje?

Op 21 mei van 15.00- 16.00 uur in de Centrale Bibliotheek. Voor alle kinderen van 7-12 jaar.

Hoe 2017 is Abeltje van Annie M.G. Schmidt eigenlijk?
Illustrator Philip Hopman vertelt en maakt ter plekke tekeningen.

Deze activiteit kost €5 voor niet-leden en €4 op vertoon van je geldige bibliotheekpas. Let op: reserveren alleen voor kinderen! Ouders hoeven niet te reserveren voor zichzelf.