Hier vindt u het programma van deze dag bij de Bibliotheek Utrecht.

Programma Bibliotheek Kanaleneiland

De Bibliotheek Kanaleneiland is deze zondag speciaal geopend van 13.00 - 16.00 uur. U kunt ook gewoon materialen lenen en terugbrengen.
Verder is er het volgende programma:

Programma Bibliotheek Vleuterweide

De Bibliotheek Vleuterweide is deze zondag speciaal geopend van 13.00 - 16.00 uur. U kunt ook gewoon materialen lenen en terugbrengen. Verder is er het volgende programma:

Programma Bibliotheek Overvecht

De Bibliotheek Overvecht is deze zondag speciaal geopend van 13.00 - 16.00 uur. U kunt ook gewoon materialen lenen en terugbrengen.
Verder is er het volgende programma:

Uitgesproken Utrecht!

De Bibliotheek doet natuurlijk mee met de Culturele Zondag Uitgesproken Utrecht! Op deze zondag gaan de wijkbibliotheken Kanaleneiland, Overvecht en Vleuterweide speciaal open om alle Utrechters zich uit te laten spreken. Uiteraard zijn we ook open om materialen te lenen. De middag eindigen we in de Centrale Bibliotheek met een afsluitend debat.

Daarnaast zijn wij heel trots dat deze Culturele Zondag afgesloten wordt met onze derde en laatste wintergast: Burgemeester Jan van Zanen!