Beveiliging website

Gepubliceerd op: 22 maart 2017 10:20

Regelmatig krijgen wij vragen rondom de beveiliging van onze website. Hieronder kunt u lezen hoe wij daar mee bezig zijn.

De leverancier en beheerder van de landelijke bibliotheekwebsites, de Koninklijke Bibliotheek, is hard aan het werk om het platform waar ook onze website op draait te beveiligen. Doordat er voor is gekozen om één platform voor alle bibliotheekwebsites te gebruiken, is het complex om de beveiliging van al die onderliggende websites - waaronder de onze - te regelen, en neemt dit proces veel tijd in beslag.

Een aantal belangrijke delen van onze website is wel beveiligd met een beveiligde (https) verbinding, alleen is dat niet altijd direct zichtbaar voor de klant. Uw gegevens worden wel versleuteld verstuurd. Het gaat hier onder andere om de Mijn menu pagina, het online inschrijfformulier en de pagina waarop u met Ideal kunt betalen binnen ons reserveringsysteem voor activiteiten.

Wij hopen dat in de komende weken/maanden de algehele beveiliging afgerond wordt.