Tegenlicht Meet Ups

Gepubliceerd op: 20 januari 2017 12:00

Vanaf maandag 30 januari t/m maandag 8 mei organiseert de Bibliotheek Utrecht samen met de Vereniging Nieuw Utrecht en Studium Generale HU elke week een Tegenlicht Meet Up.

Tegenlicht zet aan tot discussie. Iedere week op maandagavond kunt u meedoen aan die discussie. In de Centrale Bibliotheek gaat u in gesprek met andere Utrechters over belangrijke maatschappelijke thema’s van dit moment aan de hand van de Tegenlicht documentaires van de VPRO. Actueel, met het oog op de toekomst en - als het even kan - ingebed in de Utrechtse context.

• 19.00 uur: herhaling van de Tegenlicht aflevering van de avond ervoor
  • 20.00 uur: start van de Meet up. Aan de hand van fragmenten uit de documentaire gaan we het gesprek aan met deskundigen, betrokkenen en met u!
  • 21.30 uur: borrel en napraten

U bent van harte uitgenodigd de Meet Ups bij te wonen.

Wilt u deelnemen? De toegang is gratis. Aanmelden voor één of meerdere meetups kan hier.

Datum           Thema

Op de facebookpagina van de Tegenlicht Meet Ups Utrecht kunt u altijd tercht voor de meest actuele informatie. www.facebook.com/tegenlichtmeetuputrecht/