20 jaar Leidsche Rijn

Dit jaar bestaat Leidsche Rijn 20 jaar en dat wordt gevierd met tal van activiteiten. Zie ook de speciale website. De Bibliotheek Utrecht heeft maar liefst 5 filialen in het hele gebied. U kunt al jaren terecht bij de Bibliotheken in Parkwijk, Vleuterweide, De Meern, Vleuten en Waterwin (speciaal voor de jeugd).

Bibliotheek Parkwijk gaat verhuizen naar onze nieuwe vestiging Leidsche Rijn Centrum, waar nu hard aan gebouwd wordt. Op deze pagina ziet u wat er populair is en veel geleend wordt in Leidsche Rijn. Wat opvalt is dat er vooral thrillers gelezen worden in de wijk.

Wat is jouw favoriete boek?

Je kunt je favoriete boek niet meer opgeven, de actie is afgelopen. We hebben veel mooie favorieten ontvangen en daar wordt een winnaar uit geselecteerd. Iedereen bedankt voor alle inzendingen.

Voorwaarden:
Aanmelden kan tot zaterdag 20 oktober 2018. Maximaal 1 deelname per persoon. Deelname voor personen vanaf 18 jaar. Het cadeau-abonnement betreft een standaard-abonnement, wijzigingen in abonnementsvormen voorbehouden. Het abonnement is geldig in Utrecht. Het abonnement is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. Contactgegevens (naam, adres, e-mailadres) worden alleen gebruikt voor correspondentie ten behoeve van deze actie. Bibliotheek Utrecht kan ingezonden titels publiceren. We nemen voor 31 oktober 2018 contact op met de winnaar en overhandigen de prijs in november. Deze prijsuitreiking wordt gepubliceerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Kleur je mee?

Wij vieren 20 jaar Nieuwe Buren met een vrolijke kleurplaat! download 'm hier

Je kon de kleurplaat inleveren bij een Bibliotheek in Leidsche Rijn. We hebben prachtige kleurplaten ontvangen en de winnaars hebben hun boekenbonnen gekregen. Hieronder een kleine selectie.

De inzendingen en prijswinnaars

Hier zie je een paar van de inzendingen en prijswinnaars. Mert kwam zijn 2e prijs in Bibliotheek Parkwijk ophalen met de hele familie en Sylke fietste ook door weer en wind voor haar hoofdprijs. Verder nog de kleurplaten van hoofdprijswinnaar Benjamin Verbruggen en 2e prijs winnaar Roos Bac allebei in de Bibliotheek Vleuterweide. Fleur en Fien wonnen in De Meern en Lila in Vleuten. Emma had de 1e prijs in Parkwijk.

Sylke en Mert met hun prijzen

1e en 2e prijs Bibliotheek Vleuterweide

Onze filialen in Leidsche Rijn

Jeugdbibliotheek Waterwin

Bibliotheek Vleuterweide

Bibliotheek Parkwijk

Bibliotheek Vleuten

Bibliotheek De Meern

De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum in aanbouw

In het hart van Leidsche Rijn Centrum, pal naast het station komt een nieuwe vestiging van de Bibliotheek Utrecht. Dit wordt de vervanging van de Bibliotheek Parkwijk.

Lees meer op de speciale vestigingspagina