20 jaar Leidsche Rijn

Wat is jouw favoriete boek?

Het kan een roman of detective zijn, maar ook een kookboek, prentenboek of zoekboek! Om 20 jaar Leidsche Rijn te vieren verzamelen we alle favorieten van de onze lezers uit Leidsche Rijn. En met jouw tip maak je kans op 20 JAAR GRATIS LENEN! Met de nieuwe bibliotheek in Leidsche Rijn in aanbouw zit je de komende 20 jaar dus goed.

Geef de titel en auteur van jouw favoriete boek door via onderstaande knop.

Voorwaarden:
Aanmelden kan tot zaterdag 20 oktober 2018. Maximaal 1 deelname per persoon. Contactgegevens (naam, adres, e-mailadres) worden alleen gebruikt om contact op te nemen met de winnaar. Bibliotheek Utrecht mag ingezonden titels publiceren. We nemen voor 31 oktober 2018 contact op met de winnaar.

20 jaar Leidsche Rijn

Dit jaar bestaat Leidsche Rijn 20 jaar en dat wordt gevierd met tal van activiteiten. Zie ook de speciale website. De Bibliotheek Utrecht heeft maar liefst 5 filialen in het hele gebied. U kunt al jaren terecht bij de Bibliotheken in Parkwijk, Vleuterweide, De Meern, Vleuten en Waterwin (speciaal voor de jeugd).

Bibliotheek Parkwijk gaat verhuizen naar onze nieuwe vestiging Leidsche Rijn Centrum, waar nu hard aan gebouwd wordt. Op deze pagina ziet u wat er populair is en veel geleend wordt in Leidsche Rijn. Wat opvalt is dat er vooral thrillers gelezen worden in de wijk.

Kleur je mee?

Wij vieren 20 jaar Nieuwe Buren met een vrolijke kleurplaat! Haal 'm op bij 1 van de 5 Bibliotheken in Leidsche Rijn of download 'm hier. Lever jouw ingekleurde plaat voor zaterdag 20 oktober in bij de Bibliotheken in Parkwijk, Vleuterweide, De Meern, Vleuten of Waterwin (speciaal voor de jeugd) en maak kans op een boek naar keuze! Op woensdag 24 oktober maken we de winnaars bekend.

Per Bibliotheek in Leidsche Rijn geven we 5 boekenbonnen t.w.v. € 20 weg. De winnaars ontvangen bericht per e-mail. De Bibliotheek Utrecht kan een afbeelding van de winnende kleurplaten op haar website publiceren. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Onze filialen in Leidsche Rijn

Jeugdbibliotheek Waterwin

Bibliotheek Vleuterweide

Bibliotheek Parkwijk

Bibliotheek Vleuten

Bibliotheek De Meern

De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum in aanbouw

In het hart van Leidsche Rijn Centrum, pal naast het station komt een nieuwe vestiging van de Bibliotheek Utrecht. Dit wordt de vervanging van de Bibliotheek Parkwijk.

Lees meer op de speciale vestigingspagina