Kinderboekenweek 2018

Kinderboekenweek 3 t/m 14 oktober 2018

Dit jaar gaat het over vriendschap! BFF, hartsvriendinnen, bloedbroeders, soulmates: allemaal kreten van echte vrienden. Kan een robot of een boek ook een vriend zijn?

We hebben toffe activiteiten rond het thema Vriendschap gepland in 7 Bibliotheken in Utrecht. Dus vast ook bij jou in de buurt. We lezen, praten, tekenen en rappen over vriendschap!
En we sluiten af met een gala.
Kom je meedoen?

Kleur & win

Haal de vrolijke vriendenkleurplaat op bij jouw Bibliotheek of download hem hier

Lever jouw ingekleurde plaat voor zondag 28 oktober 2018 in bij 1 van de 13 Bibliotheken in Utrecht en maak kans op een boek naar keuze! Begin november maken we de winnaars bekend.

Zaterdag 13 oktober: Vriendengala

Trek je mooiste feestkleding aan of kom verkleed als een van je boekenvrienden. De rode loper ligt voor je klaar! Het vriendengala is een avond vol workshops en optredens van bijzondere gasten zoals
Annet Schaap en Jozua Douglas. Kom boogschieten, ga op de foto en laat een vriendentattoo zetten! We sluiten uiteraard af met een disco.
Bestel dus snel kaartjes voor jou en je vrienden.

Het kinderboekenweeklied

'Kom erbij!' is het themalied van de Kinderboekenweek 2018. Het liedje gaat over vriendschap, want ook al is iedereen anders - we horen er allemaal bij! Zing en dans je mee?

Dansles bij 'Kom erbij!'

Alle informatie over het lied 'Kom erbij!' van Kinderen voor Kinderen vind je hier.