Pubquiz

Kom elke laatste woensdag van de maand naar de literaire pubquiz in de Centrale Bibliotheek, gepresenteerd door quizmasters Merel Jansen en Frank Heinen. Maak een team met je vrienden, buren of familie en test je kennis over literatuur, muziek, kunst en film!

Reglement:
Team bestaat uit 3- 5 personen
Team geeft zich op en betaalt €10,00

Literaire pubquiz: Vragen voor volle magen

Deze quiz staat uiteraard in het teken Nederland Leest en dus van voeding. Schrijfster Lotte Kok is te gast, in haar debuutroman ‘Skydancer’ speelt frituur een grote rol. Naast algemene rondes spelen we ook een ronde met Lotte’s favoriete fragmenten.

foto Lotte Kok door Bram Vermeulen

28 november 2018 | 20.00 tot 22.30 uur | Centrale Bibliotheek | 10 euro per team

Literaire pubquiz: Op hoop van Zegen

Vragen met een knipoog over religie in muziek, film en uiteraard boeken. Geen gast deze keer maar de hysterische kersteditie met ballen, bomen en glühwein.

19 december 2019 | 20.00 tot 22.30 uur | Centrale Bibliotheek | 10 euro per team

Literaire Pubquiz: Poëzieweek met als gast Vrouwkje Tuinman

Literaire Pubquiz in het kader van de Poëzieweek. Te gast is Vrouwkje Tuinman. Zij wordt geïnterviewd over haar werk en er wordt een ronde gespeeld met haar favoriete fragmenten. Daarnaast zijn er rondes met vragen over kunst, muziek, tv, film en uiteraard boeken. Een culturele quiz met quizmasters Merel en Frank.

30 januari 2019 | 20.00 tot 22.30 uur | Centrale Bibliotheek | 10 euro per team

Literaire Pubquiz: Coming of age met Murat Isik

Te gast is Murat Isik, schrijver van het boekenweekessay en Wees Onzichtbaar, winnaar van de Libris Literatuurprijs. Naast een interview met Murat Isik en een ronde over zijn favoriete fragmenten, zijn er rondes met vragen over kunst, muziek, tv, film en uiteraard boeken. Een culturele quiz met quizmasters Merel en Frank.

27 februari 2019 | 20.00 tot 22.30 uur | Centrale Bibliotheek | 10 euro per team

Literaire Pubquiz: Boekenweek met Charlotte van den Broeck

De jaarlijkse Boekenweekpubquiz met vragen over literatuur, muziek, film, tv en kunst. Te gast is supertalent Charlotte Van den Broeck, een Vlaamse dichter. Vrouwelijkheid speelt een grote rol in haar gedichten, wat natuurlijk uitstekend past bij het thema van de Boekenweek ‘Moeder de vrouw’.

27 maart 2019 | 20.00 tot 22.30 uur | Centrale Bibliotheek | 10 euro per team