Rupsje is jarig

‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle bestaat dit jaar alweer vijftig jaar. Van het boek over het gulzige rupsje zijn al vijftig miljoen exemplaren verkocht en het is in 65 talen vertaald. Reden voor een feestje!
Vier je het mee?

Het feest vindt op 17 maart  2 x plaats van 10.00 uur - 12.00 uur en van 11.00 uur - 13.00 uur.

Alle kaartjes voor beide feestjes zijn uitverkocht.

€ 6 lid / € 8 niet-lid

Preview theatershow

Op dit moment toert de familievoorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg’ langs Nederlandse theaters. Speciaal voor de Bibliotheek Utrecht maakte Just4Kids samen met Mark van Ierssel een kleine preview. Kom je kijken?

Zing mee - Hannah Borst

Maak een prachtig verjaardagslied voor Rupsje Nooitgenoeg. Samen met theatermaakster Hannah Borst van Ziezustheater zing en bespeel je kleine instrumenten.

Versier een taart - Edo Brunner

Versier samen met acteur Edo Brunner een reusachtige feesttaart met alles wat Rupsje Nooitgenoeg lekker vindt. En eet daarna lekker een stukje mee.

Op de foto, verkleden en vingerverven

Op de foto
Voor in het fotoboek: ga op de foto met Rupsje Nooitgenoeg.

Verkleden - Peter Faber
Verkleed je als rups of vlinder en duik in de wereld van Rupsje Nooitgenoeg. Verhalenverteller Peter Faber leest het verhaal voor en laat je het verhaal uitbeelden.

Vingerverven
Kom bij de workshop vingerverf je eigen schilderij van Rupsje Nooitgenoeg maken.

Feliciteer jij Rupsje met onze speciale felicitatiekaart?

Vanaf vrijdag 1 februari kun je bij alle Bibliotheken in Utrecht deze speciale felicitatievlag ophalen. Versier of kleur jouw vlag en lever ‘m weer in. Alle ingeleverde kaarten komen aan een vrolijke vlaggenlijn in de Bibliotheek te hangen en wie weet win je zelfs een prijs met je kaart.

Lees hier meer