Bibliotheekgasten

Bibliotheekgasten:

Iedere maand gaat Sofie van den Enk in gesprek met een boeiende gast. Ze bevraagt ze aan de hand van film-, boeken- en televisiefragmenten. In oktober is schrijver Manon Uphoff haar eerste gast. Schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius komt in november en Sofie sluit haar reeks in december af met alleskunner Akwasi.

Je kunt alle avonden bezoeken met je We Are Public pas.

18 oktober: Manon Uphoff

Schrijver Manon Uphoff won veel prijzen met haar verhalen. Benieuwd naar de vrouw achter de pen? Presentator Sofie van den Enk vraagt haar het hemd van het lijf bij deze eerste editie van Bibliotheekgasten.

Vrijdag 18 oktober

15 november: Aaf Brandt Corstius

Schrijver, columnist, schreef columns bij ‘Winterbloei’, het boek van Nederland Leest in november.

Vrijdag 15 november

6 december: Akwasi

Deze rapper, theatermaker, dichter, presentator én NRC-columnist verricht wonderen met zijn woorden. Benieuwd naar dit sympathieke en altijd vrolijke multitalent? Presentatrice Sofie van den Enk vraagt hem bij Bibliotheekgasten het hemd van het lijf.

Vrijdag 6 december