In de schijnwerpers

Zomerkoken

Op de leestafels in de bibliotheek kom je het thema zomerkoken tegen. Lekker barbecuen of een heerlijke salade klaar maken. Kijk eens bij onze tips of er iets tussen zit.

Een boek is altijd goed

Lekker lezen tijdens de zomer. Heerlijk toch. Op onze genre pagina's kun je heel veel tips vinden. Of je nu van thrillers houdt of graag waargebeurde verhalen leest, reisboeken verslindt of juist chicklit. Voor iedereen is er wel wat te vinden in de bibliotheek.

Uitfeest

Na de zomer gaat het culturele seizoen weer van start. Op 14 en 15 september tijdens het Uitfeest kun je alvast een voorproefje krijgen van ons programma. Leuk om naar uit te kijken.

Tip van de boekenclub

Lees de blog van de boekenclub van Kim over het nieuwste boek van Paolo Giordano. Een mooie zomertip.

naar de blog

Zomertitels