• Uit de Bibliotheek

Meer nieuws van en over de Bibliotheek

Belangrijk om te weten

De nieuwe tarieven en abonnementen voor 2019 zijn bekend. Er zijn kleine aanpassingen in de prijs en en is een heel nieuw soort abonnement bijgekomen.

Te doen

Snelwegkerk (2017)
In het kader van het thema religie in de maand december vertonen we deze documentaire van 53 minuten. Na afloop praten we met de regisseur Elsbeth Fraanje.

Onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en als eerste over onze activiteiten horen? Schrijf je dan in voor één van of al onze nieuwsbrieven.

Nieuws uit onze vestigingen

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze (nieuwe) vestigingen. Actueel: Nieuwe afleveringen in de serie over de Bibliotheek Neude

Kijk hier voor al het nieuws

Literair nieuws

De heilige Rita dubbel bekroond
Donderdag 8 november werd bekend dat Tommy Wieringa voor De heilige Rita zowel de BookSpot Literatuurprijs als de BookSpot Lezersprijs 2018 heeft gewonnen.

In de schijnwerper

Wekelijks staat er op onze homepage een onderwerp in de schijnwerper. Wij zoeken bij dat actuele onderwerp interessante titels uit onze collectie. Kijk eens of er iets van je gading tussen zit.

Blog over "Hier"

Deze maand bespraken we met de boekenclub het boek ‘Hier’ van Joke van Leeuwen. Op het eerste gezicht lijkt het een simpel, soms ongemakkelijk verhaal, maar na een goed glas wijn en discussie kwamen we er al snel achter dat in dit boek veel thema’s verwerkt zitten. Thema’s waar je zelf meer mee hebt dan je denkt…