• Uit de Bibliotheek

Meer nieuws van en over de Bibliotheek

Belangrijk om te weten

De nieuwe tarieven en abonnementen voor 2019 zijn bekend. Er zijn kleine aanpassingen in de prijs en en is een heel nieuw soort abonnement bijgekomen.

Te doen

Vrijdag 19 april is er weer het maandelijkse vrijdagmiddagconcert om 15.00 uur. Deze keer spelen Katerina Parpouna en Evelina Argyrou Rachmaninoff en Piazzola.

Onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en als eerste over onze activiteiten horen? Schrijf je dan in voor één van of al onze nieuwsbrieven.

Nieuws uit onze vestigingen

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze (nieuwe) vestigingen. Actueel: Nieuwe afleveringen in de serie over de Bibliotheek Neude

Kijk hier voor al het nieuws

Literair nieuws

Kathleen Vereecken en Charlotte Peys zijn de winnaars van de 32e Woutertje Pieterse Prijs, voor het mooiste kinderboek van het afgelopen jaar.

In de schijnwerper

Wekelijks staat er op onze homepage een onderwerp in de schijnwerper. Wij zoeken bij dat actuele onderwerp interessante titels uit onze collectie. Kijk eens of er iets van je gading tussen zit.

Blog: Boekreview

’t Jagthuys van Merijn de Boer
De boekenclub besprak ’t Jagthuys van Merijn de Boer. Een prikkelende roman, die je als lezer vaak klem zet. Het verhaal deed mij terugdenken aan die keren dat verliefdheid me verblindde en ik mijn gezonde verstand verloor. Is het een aanrader?