Waargebeurd

Waargebeurd!

Kom luisteren naar echte verhalen

Of kom je jouw verhaal vertellen?

Vertellers gezocht!

Utrecht zit vol verhalenvertellers. Voel jij ook de behoefte om je verhaal te delen? Pak dan het podium tijdens Waargebeurd in de bieb. Vertelcoach Raymond den Boestert van Waargebeurd! helpt je van tevoren met een workshop op weg.

Waargebeurd! Genderverschillen

Tijdens de Maand van de Geschiedenis staat het thema Zij/Hij centraal. In tijden van #MeToo, #HeForShe en de eerste moslima’s in het  Amerikaanse Congres is het goed om terug te kijken. Hoe hebben
genderverschillen zich door de tijden heen gevormd? Maar ook: wanneer heb jij te maken met genderverschillen?

zo 6 oktober
Centrale Bibliotheek

Waargebeurd! Omgaan met rouw en verlies

Hoe pak je het leven weer op na de dood van een dierbare? Kom luisteren naar Utrechtse verhalen. Op 2 november, de dag van  Allerzielen, is er bij de bieb eenmalig een speciale themabijeenkomst over rouw en verlies. Hoe ga je om met het verlies? Wat voor plek heeft rouw in jouw leven? Kom luisteren of praat mee.

za 2 november

Waargebeurd! Muziek in je hoofd

‘Hé, ons liedje!’ Iedereen heeft een liedje. Alleen, of samen met iemand
anders. Een liedje om te vieren, om te huilen of om op te dansen. Bij deze ‘Waargebeurd’ kom je luisteren naar deze en andere verhalen over muziek.

zo 1 december