Wintergasten Utrecht is een serie van drie voorstellingen met bevlogen Utrechters. Aan de hand van beeldfragmenten vertellen zij over hun leven en inspiratie. Heinz Schiller, moderator bij de VPRO Tegenlicht Meet ups Utrecht, zal de gasten interviewen. De gasten van dit eerste seizoen zijn Daan Boom, Annette Roozen en burgemeester Jan van Zanen.

Foto's wintergast Jan van Zanen

Foto's Jan van Zanen gemaakt door Simone Slagmolen

Korte impressie van wintergast Jan van Zanen

Onze 3e wintergast: Jan van Zanen

Jan van Zanen is onze derde en laatste gast in deze serie, dit keer uit de politiek, die een inkijk in zijn leven gaat geven. Aan de hand van zelfgekozen beeldfragmenten zal de burgemeester vertellen over zijn drijfveren en inspiratie.

Let op: De avond met Jan van Zanen is helemaal volgeboekt. U kunt helaas niet meer reserveren.

Foto's wintergast Daan Boom

Korte impressie van wintergast Daan Boom

Onze 1e wintergast: Daan Boom

Daan Boom zou de eerste gast in de serie wintergasten van de Bibliotheek Utrecht over bevlogen Utrechters zijn. Daan is programmamaker, muzikant en komiek.

Helaas is Daan Boom ziek geworden en kon deze avond op 15 januari geen doorgang vinden. 

Gelukkig is er nu een nieuwe datum. Op 5 maart komt Daan Boom alsnog. 

Foto's wintergast Annette Roozen

Korte impressie van wintergast Annette Roozen

Onze 2e wintergast: Annette Roozen

Annette Roozen is de tweede gast in de serie Wintergasten van de Bibliotheek Utrecht over bevlogen Utrechters. Annette Roozen is atlete, gespecialiseerd in verspringen en in de sprint. Haar rechterbeen werd op haar zestiende geamputeerd wegens botkanker, waarna ze met een prothese begon te lopen.