Vrijdagmiddagconcert door violiste Marijke Mulder en cellist Camillo Cabassi

19 mei 2017, van 15:00 tot 15:30 | Centrale Bibliotheek 3e verdieping

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elke derde vrijdag van de maand kunt u genieten van een concert door een student van het Utrechts Conservatorium op de muziekafdeling van de Centrale Bibliotheek. Aanvang is om 15.00 uur.

Marijke Mulder speelt sinds haar zesde jaar viool. In 2014 heeft ze haar Bachelor viool afgerond bij Sonja van Beek in Groningen, naast haar bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit te Groningen. Op dit moment studeert ze voor haar Master of Music aan het Utrechts Conservatorium. Marijke Mulder won verschillende prijzen, waaronder de 1e prijs in 2009 als solist en een ensemble-aanmoedigingsprijs bij het Prinses Christina Concours.

Camillo Cabassi had zijn eerste celloles op zesjarige leeftijd. Hij studeerde aan het Modena Conservatorium en haalde zijn graad met de maximale score. Na twee jaren van specialisatie door middel van masterclasses aan de Scuola di Musica di Fiesole, zette hij zijn studie voort aan de Basel Musikhochschule, waar hij zijn Master in Performance behaalde. Op dit moment studeert hij aan het Utrechts Conservatorium.
Camillo Cabassi speelde in vele orkesten in Italiƫ, zoals het Orchestra Giovanile Italiana (het Italiaans jeugdorkest) en het World Youth Orchestra onder leiding van de grootste dirigenten van Europa.