Robots love Music

13 februari 2019, van 14:15 tot 16:15 | De Centrale Bibliotheek, 3e etage laboratorium

Kosten: reserveren en betalen bij het Museum speelklok

Rondleiding (Museum Speelklok) en aansluitend workshop (Laboratorium Bibliotheek Utrecht). Voor kinderen van 10-12 jaar en hun ouders.

Vanuit de hele wereld zijn de oudste en nieuwste muziekrobots in Museum Speelklok samengekomen om voor jou én met jou te spelen. In Robots love Music kom je erachter hoe een muziekrobot de levende muzikant imiteert om muziek te kunnen maken. Tijdens de workshop in Bibliotheek Utrecht ga je samen aan de slag om een muziekrobot te maken en programmeren.

Tijdens de tentoonstelling, die op 21 september start, bieden Museum Speelklok en het Laboratorium van Bibliotheek Utrecht een gecombineerd programma aan. In het museum word je aan de hand genomen en krijg je naast een bezoek aan de tentoonstelling een speciale rondleiding. Na afloop van deze rondleiding word je begeleid naar het Laboratorium in de Bibliotheek waar je kunt deelnemen aan een workshop om samen een echte speelklok/muziekrobot te maken. Het resultaat van de vijf workshops zal uiteindelijk in Museum Speelklok geëxposeerd worden.

Graag reserveren. Je betaalt voor aanvang van de rondleiding en workshop aan de kassa van het Museum Speelklok.

Prijzen: 

 • Workshop Bibliotheek: € 4,-

Prijzen Museum Speelklok:

 • Volwassenen €13,-
  €6,- (met Upas)
  €0.- (museumjaarkaart)
 • Kinderen €7,-
  €3,- (met Upas)
  €0,- (museumjaarkaart)