Voorstelling: Aadje Piraatje viert Sinterklaas (uitverkocht)

24 november 2019, van 14:00 tot 14:50 | Centrale Bibliotheek

Kosten: Reserveren €5 voor niet leden, €4 voor leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vertelvoorstelling met Ton Meijer voor kinderen van 4-6 jaar

In de verte ziet Aadje Piraatje het schip van Sinterklaas aankomen. En wat doet die beste baas? Hij entert een piratenschip. Alle piraten kunnen geen woord meer uitbrengen, alleen Aadje is niet bang. Kom verkleed als piraat naar deze vertelvoorstelling met Ton Meijer, en speel lekker mee met deze en andere Aadje- avonturen. Na de voorstelling krijg je een Aadje Piraatje-kleurplaat mee naar huis.

Let op: Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt geen kaartjes meer reserveren. Er is nog wel plek voor dezelfde voorstelling in de Bibliotheek Leidsdche Rijn Centrum. Voor die voorstelling kun je hier reserveren

copyright afbeelding: Sieb Posthuma

De boeken van Aadje Piraatje zijn geschreven door Marjet Huibers, zij werkt voor Sesamstraat; de illustraties zijn van Sieb Posthuma, hij ontving in 2012 een gouden penseel voor beste illustrator.

Over Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. De afgelopen jaren ontwikkelde en speelde hij interactief kindertheater aan de hand van boeken van bekende nationale en internationale schrijvers en illustratoren. Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Ton is een warme persoonlijkheid die met veel liefde voor zijn publiek (jong en oud) speelt. Niets hoeft, veel mag. Zo ontstond de eerste voorstelling rond Rintje, welke 300 keer speelde in theaters, bibliotheken en op scholen. Ook ontwikkelde Ton workshops voor het Rijksmuseum, het Haags Gemeentemuseum en het Stedelijk Museum Amsterdam.