Boek & Theater: De grote bomenrover

26 februari 2019, van 09:00 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek, collegezaal 3e verdieping

Kosten: Prijs lid: € 17,50. Prijs geen lid: € 20,00

Maak jij graag theater? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar de Bibliotheek.

In één dag een hele theatervoorstelling maken én presenteren? Dat kan. Kom naar de workshop ‘De grote bomenrover’, naar het gelijknamige boek van Oliver Jeffers. Samen met theatermakers Jeroen van der Heijden en Anouk van Kolfschoten bedenk je de hele voorstelling. Ook ga je met het decor aan de slag. Vergeet je eigen toeschouwers niet. Want bij de voorstelling aan het eind van de dag zijn je (groot)ouders of andere verzorgers van harte welkom.
Voor kinderen van 6-10 jaar.

Let op: Neem zelf je lunch mee! Voor drankjes en snacks wordt gezorgd.

Over de begeleiders:

 

Anouk en Jeroen zijn beiden in 2011 afgestudeerd als Theatermaker en docent aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.

Jeroen is na zijn studie voorstellingen met kinderen en jongeren gaan maken. Daarnaast is hij als docent aan meerdere organisaties verbonden waaronder Maas Theater en Dans, de SKVR en het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. 

Anouk is naast haar werk als theaterdocent afgestudeerd aan de Opleiding Scenografie in Amsterdam. Naast haar lessen ontwerpt ze decors en kostuums voor theater. Zo vormen Anouk en Jeroen en zeer veelzijdig duo op het gebied van theater.

foto Jeroen: Guido Bosua