Op de fiets (Deze voorstelling is uitverkocht)

22 juni 2019, van 15:00 tot 15:30 | Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum | voor kinderen van 2-5 jaar

Kosten: €4 lid/ €5 niet lid

Op 21 juni is nijntje vroeg wakker, het is geen gewone dag. Ze kan bijna niet wachten tot ze naar beneden mag. Ons lief, klein konijntje is jarig. Vier je het mee?

Het is een mooie dag en nijntje gaat een stukje fietsen. Wat ziet ze allemaal onderweg? Actrice Marianne van Houten neemt je mee langs de vijver met witte eenden, door het bos – helemaal naar opa en oma Pluis. Onderweg zingt ze de vrolijkste liedjes met je.

Marianne van Houten studeerde in 2005 af aan het Artez conservatorium (zang), maar wist toen al dat theater voor haar onlosmakelijk verbonden is met zang en ze volgde daarom verschillende workshops. O.a. clowning, improvisatie en kleinkunst. Direct na haar afstuderen speelde ze in verschillende kindertheaterproducties. Ze schrijft en speelt ook haar eigen kindervoorstellingen. Marianne specialiseerde zich vooral in het lesgeven en theatermaken voor de allerkleinsten. Daarnaast werkt ze voor Diva Dichtbij. Ze zingt dan voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan, bijvoorbeeld in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Kijk voor een impressie naar de trailer hieronder.

Let op! Deze voorstelling is uitverkocht je kunt helaas niet meer reserveren