Talentenfluisteraar

8 december 2019, van 13:30 tot 16:30 | Centrale Bibliotheek 3e verdieping

Kosten: Lid: € 2,50 - Niet-lid: € 3,50 (incl. consumptie bij het leescafé op de 1e verdieping)

Eén op één gesprek voor kinderen vanaf 8 jaar

Kindertalentenfluisteraar? Wat doet die?

Een Kindertalentenfluisteraar is iemand die getraind is om de talenten van je kind te ontdekken. Met talent bedoelen we niet dat je kind uitblinkt ergens in, maar talent gaat over de dingen die vanzelf gaan én die voldoening opleveren. Waar je de tijd van vergeet zeg maar, zo moeiteloos gaat het. Soms zijn het talenten waarvan je kind niet eens wist dat hij die had.

Zo werkt het
Een talentengesprek duurt ongeveer 20-30 minuten. Je kunt je van te voren aanmelden. 

Tijdens dit gesprek leert je kind oude en nieuwe talenten van zichzelf kennen. Deze talenten neemt hij/zij mee in een prachtig overzicht. Zo realiseert je kind zich op ieder moment weer wie hij in de kern is. Hoe mooi is dat om op jonge leeftijd al zo bewust te zijn van je eigen talenten?

Ontmoet jouw Kindertalentenfluisteraar

Mijn naam is Guerlain Stokkel (1983). Ik ben Kinder Kracht Coach bij Talent voor Geluk. Daar leer ik kinderen grip op hun leven te hebben door hun zelfvertrouwen te vergroten. Kindertalentenfluisteraar is een van de manieren waarop ik het doe. Het is zo ontzettend fijn om te zien dat kinderen zichzelf op een nieuwe manier leren kennen. Doordat er even helemaal de focus gelegd wordt op alles wat goed gaat, wat ze goed kunnen en wat ze fijn vinden, groeit hun zelfvertrouwen.

Er zijn op deze middag 6 gesprekken mogelijk op de volgende tijden: 13:30 -14:00 - 14:30 - 15:30 - 16.00 - 16.30