Tentoonstelling: Meer dan alleen boeken

22 september 2023 t/m 30 december 2023 | Bibliotheek Vleuterweide

Kosten: Gratis, tijdens openingstijden

Wist je dat we zoveel meer doen dan alleen boeken uitlenen? Onze bibliotheek is een bruisend centrum van kennis, cultuur en gemeenschap, waar we talloze activiteiten organiseren voor alle leeftijden.

Ontdek onze gloednieuwe fototentoonstelling die het hart van onze bibliotheek weergeeft gemaakt door Madelaine Kersten. Madelaine is vierdejaars Communicatiestudent aan de Hogeschool Utrecht. Ze is al meer dan 5 jaar werkzaam als opruimkracht in Bibliotheek Vleuterweide. Haar passie voor het werk en de rol van bibliotheken in de maatschappij waren de inspiratiebron voor deze mooie fototentoonstelling.

Deze tentoonstelling is speciaal ontworpen om iedereen te laten zien dat we een plek zijn waar veel meer gebeurt dan alleen het uitlenen van boeken. In de foto's zie je hoe wij mensen inspireren, verbinden en laten groeien. Bibliotheken bieden een breed scala aan evenementen en workshops, variërend van lezingen en kunsttentoonstellingen tot boekclubs, creatieve schrijfsessies en kinderactiviteiten. Onze bibliotheek is een levendige ontmoetingsplek waar mensen samenkomen om te leren, te creëren en nieuwe ervaringen op te doen.

We nodigen je uit om de foto's te bekijken en te ontdekken hoe onze bibliotheek een belangrijke rol speelt in het verrijken van onze gemeenschap. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan activiteiten die we aanbieden en de impact die ze hebben op het leven van mensen. Bij ons draait het niet alleen om boeken, maar om het koesteren van een gemeenschap die levenslang leren en groeien stimuleert.


Dit is een Door en voor Utrechters - programma. De bibliotheek is een plek voor iedereen. Kom langs en laat je verrassen door een activiteit of evenement georganiseerd door en voor Utrechters. Wil jij ook iets delen in de bieb? Mail dan naar doorenvoorutrechters@bibliotheekutrecht.nl en we bespreken samen je ideeën en de mogelijkhede