Boek & Theater: De gouden kooi (deze workshop is uitverkocht)

1 maart 2018, van 10:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek, collegezaal 3e verdieping

Kosten: Prijs lid: € 15,00. Prijs geen lid: € 17,50 Voor de hele dag incl. lunch

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak jij graag theater? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar de Bibliotheek.

Theatermakers Jeroen van der Heijden en Anouk van Kolfschoten gaan met kinderen van 6 tot 12 jaar in 1 dag een presentatie maken gebaseerd op het boek: De gouden kooi of Het waargebeurde verhaal van de bloedprinses van Anna Castagnoli & Carll Cneut

Stel dat je alles hebt, alle spullen waar je ooit van droomde. Wat als je daarom hebt besloten om zeldzame vogels te gaan sparen? Wat als je uit verveling al je bediendes op missies stuurt om de vreemdste vogels te vinden? Vogels die rappen, vogels van hout, vogels met spijkers in plaats veren. Wat als je op een dag een droom hebt over de ultieme vogel en je belooft ieders hoofd af te hakken als ze niet de goede vogel meebrengen? De antwoorden op al deze vragen ga je verzinnen en uitspelen tijdens deze theaterdag. We gaan spelen, decorstukken en kostuums maken en daarna presenteren. Samen bedenken we hoe het eruit komt te zien. Dit wordt een gouden dag vol verrassingen, meld je nu aan!

Over de begeleiders:

 

Anouk en Jeroen zijn beiden in 2011 afgestudeerd als Theatermaker en docent aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.

Jeroen is na zijn studie voorstellingen met kinderen en jongeren gaan maken. Daarnaast is hij als docent aan meerdere organisaties verbonden waaronder Maas Theater en Dans, de SKVR en het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland. foto: Guido Bosua

Anouk is naast haar werk als theaterdocent afgestudeerd aan de Opleiding Scenografie in Amsterdam. Naast haar lessen ontwerpt ze decors en kostuums voor theater. Zo vormen Anouk en Jeroen en zeer veelzijdig duo op het gebied van theater.

Prijs lid: € 15,00. Prijs geen lid: € 17,50 Voor de hele dag incl. lunch, presentatie gratis bij te wonen voor publiek 

Leeftijdscategorie: 6 – 12 jaar

Let op: deze workshop is uitverkocht. Er kan helaas niet meer gereserveerd worden.