Boekenclubs

in Bibliotheek Neude

Lees mee!

Er is voor iedereen wat wils. Lees recente boeken met Tim van den Hoed (Utrechtse Boekenbar) en schrijver Alma Mathijsen bij De Leuke boekenclub. Ben je jong en lees je graag? Dan is de Young Adult Leesclub misschien wat voor jou.

Praktische informatie

Reserveer je kaartje en doe mee. Meld je ook aan voor de Facebookgroepen en beluister de podcasts. Je kunt een boek lenen via de bieb, of zelf kopen (via De Utrechtse Boekenbar). Meedoen en lenen via de bieb en heb je geen Facebook? Stuur dan een mail naar Teddy Tops.

Stuur een mail

Data en tijden van alle boekenclubs

 • De Leuke Boekenclub

  Tim van den Hoed, van de Utrechtse Boekenbar en schrijver Alma Mathijsen lezen en bespreken iedere maand een boek. Luchtig en serieus. Dit keer lezen we Leonieke van Baerwaldt - hier komen wij vandaan.

  Van 19:30 tot 21:00

  Bibliotheek Neude - Collegezaal

  do 18 nov

 • YA Live!

  Lees en praat mee over de tofste Young Adult boeken. Op InstaLive kun je iedere laatste woensdag van de maand inchecken. Live in de stories op Instagram kun je je mening geven over het boek van de maand....

  Van 16:30 tot 17:15

  Live via Instagram (@bibliotheekutrecht)

  wo 24 nov

Kijk en luister terug!


De Leuke Boekenclub

De tweede bijeenkomst van De Leuke Boekenclub van Tim en Alma. Deze editie bespraken we Welkom in het rijk der zieken van Hanna Bervoets.

Meedoen? Meld je dan aan voor de Facebookgroep.

Vele vreemde vormen

Tijdens de eerste editie van De Leuke Boekenclub met Tim van den Hoed (De Utrechtse Boekenbar), schrijver Alma Mathijsen en programmamaker Teddy Tops, lazen we Vele Vreemde Vormen van Tom Hofland.

 • Vele vreemde vormen

  Tom Hofland

  Een jonge Antwerpse privédetective reist met zijn nieuwe vriendin naar het subtropische eiland waar zijn vader is verdwenen en moet het daar opnemen tegen het primitieve bijgeloof van de lokale bewoners.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Vele vreemde vormen

Young Adult Leesclub

De Young Adult Leesclub goes digital! Op InstaLive kun je iedere laatste woensdag van de maand meepraten over jouw favoriete genre: Young Adult. Live in de stories op Instagram bespreken we het boek van de maand. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Met af en toe een special guest. Kijk mee via het Instagram-kanaal van de bieb.

Bekijk hier eerdere InstaLive uitzendingen: