Boekenclubs

in Bibliotheek Neude

Lees mee!

Met de opening van de nieuwe Centrale Bibliotheek aan de Neude gaan een aantal nieuwe en oude boekenclubs van start. Er is voor iedereen wat wils. Lees recente boeken met Alma Mathijsen bij De Leuke boekenclub, lees met journalist Roos Schlikker bij Roos' Boekenclub. Ben je jong en lees je graag? Dan is de Young Adult Bookclub misschien wat voor jou.

Praktische informatie

De boekenclub bijeenkomsten in de Neude zijn afgelast, maar de boekenclubs gaan wel online door. Meld je aan voor de facebookgroepen en beluister de podcasts. Zodra de bibliotheek weer open gaat, kun je terecht voor een bijeenkomst. Meedoen is nu gratis, je kunt een boek lenen via de bieb, of zelf kopen. Meedoen en lenen via de bieb en heb je geen Facebook? Mail dan naar Teddy Tops, t.tops@bibliotheekutrecht.nl.

Word lid van onze Facebookgroep!

Word lid van de Facebookgroep van De Leuke Boekenclub of van Roos' Boekenclub en deel je leestips. We kondigen hier ook de nieuwe bijeenkomsten aan, en je kunt bij ons aangeven of je het boek voor de komende editie wil lenen (als lid van de bieb) of kopen (van De Utrechtse Boekenbar).

Biepbiep Podcast!#2: De Leuke Boekenclub

De leesclub wordt geleid door Tim van den Hoed van De Utrechtse Boekenbar, schrijver Alma Mathijsen en programmamaker Teddy Tops. We lazen voor de eerste editie Vele Vreemde Vormen van Tom Hofland.

De volgende editie gaan we Rijk der Zieken van Hanna Bervoets lezen. Meedoen? Meld je dan aan voor de Facebookgroep.

Alma Mathijsen en Tim van den Hoed (foto: Angeliek de Jonge) en Roos Schlikker.