Foto's en tekeningen van Martin van Thiel

1 juni 2017 t/m 31 augustus 2017 | de Bibliotheek Vleuterweide

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tentoonstelling in de Bibliotheek Vleuterweide

Tijdens de zomermaanden is in Bibliotheek Vleuterweide op het Informatieplein een vrolijke expositie te zien met foto’s en tekeningen van de Utrechtse kunstenaar Martin van Thiel. Zelf zegt hij hierover: “Elke ochtend maak ik een tekening. Elk jaar een nieuw thema. Zo heb ik ezels getekend, varkens, kippen, bloemen, aardappels." Ook heeft hij elk jaar een nieuw fotoproject. Hij heeft fotoboeken gemaakt over Groningen, Walcheren, Zeeuws – Vlaanderen, de stad Utrecht, de bruggetjes van Lombok, het Jubileumbankje van Lombok, vegetarische aardappeleters, Berlijn, Madrid, Marokko, Sicilië, Jordanië en Nocturnes.

Zijn fotoboeken Utrecht : stad van het midden, Over bruggenRondom ons bankje om de Lombok boom en Een kijkje in de keuken van vegetarische aardappeleters zijn te leen bij Bibliotheek Utrecht.

Momenteel werkt hij aan een boek over de Kromme Rijn en een boek over Achterommetjes in de stad Utrecht.
Al bijna veertig jaar geeft hij met plezier fotografielessen. Ook is hij regelmatig te vinden op kunstmarkten met zijn werk.
Martin is zijn carrière begonnen als psycholoog en gedragstherapeut. Daarna fotograaf en fotodocent. En heel veel andere baantjes er naast, van vrachtwagenchauffeur tot het geven van taekwondo – lessen. Verdere interesses zijn onder andere Mahjong, Yoga, Zen en reizen.

Meer informatie https://www.martinvanthiel.nl