Boekenweek 2017: Pub Quiz Genot, Verbod en Verleiding

24 maart 2017, van 20:00 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek

Kosten: € 2,50 contant te betalen aan de deur

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Boekenweek ‘Verboden Vruchten’ Pub Quiz

Van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april is het Boekenweek, met als thema ‘Verboden vruchten’. In deze periode zijn er verschillende activiteiten waarin je heen en weer wordt geslingerd tussen genot en geweten, verleiding en verbod. Wel willen, niet mogen, toch doen… Verboden Vruchten.
 
Aan de vooravond van de Boekenweek organiseert de Bibliotheek de jaarlijkse Biebquiz. Dit jaar onder de noemer ‘Genot, Verbod en Verleiding Quiz’. Deze Pub Quiz is de start van de Boekenweek ‘Verboden Vruchten’ bij de Bibliotheek Utrecht. Kom je kennis testen over genot, verleiding en gebod in de literatuur, muziek en film.

Maak een team met je vrienden, buren of familie en meld je aan! Natuurlijk zijn er voldoende verboden vruchten om te eten en te drinken. Ga jij met je team naar huis met de eer en de prijs? De hoofdprijs is een verboden lees- kijk- en luisterpakket! Verder kun je verrassingspakketten winnen met verboden vruchten.

Wacht niet te lang, want vol is vol!

Reglement:

  • Team bestaan uit 3-5 personen
  • Team kiest een naam
  • Team geeft zich op via dit formulier
  • Kosten voor deze quiz bedragen € 2,50 p.p. contant te betalen aan de deur op de avond zelf

Tip: kom naar de middag met de altijd spraakmakende Herman Brusselmans of laat je verleiden door de lezing “Smaak: bitterzoete verkenning’

Kijk voor meer Boekenweek-activiteiten op de speciale Boekenweekpagina van de Bibliotheek Utrecht!