Activiteiten Jeugd

Bekijk onze richtlijnen rondom Corona

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. 

Lees onze richtlijnen hier

Nu in de bibliotheek

Muzikale verhaaltjes (uitverkocht) Bekijk details

za 26 sep

‘Klap eens in je handjes, blij, blij, blij.’ Zing je graag met en voor je kind? Kom dan luisteren naar muziekdocente Helga Huisjes. Ze vertelt eerst een grappig, lief, droevig, spannend of gek verhaal....

Bekijk de volledige agenda

Baby's, peuters en kleuters | 0 - 6 jaar

Voor baby's, peuters en kleuters is er genoeg te doen in de bieb. Kom naar een van onze voorlees, muziek- of knutselactiviteiten.

Muziek

Baby's en kleine kinderen zijn dol op muziek. Volg onze cursus Muziek op Schoot of kom naar een van onze babyconcerten.

Voorlezen

Het plezier in lezen ontstaat al vroeg. Baby's en kleine kinderen zijn dol op voorlezen. Kom naar een van onze voorleesactiviteiten.

Knutselen

Ontdek bij het verhaalatelier iedere maand een bijzonder prentenboek. Natuurlijk lezen we eerst voor. Daarna ga je zelf aan de slag.

Kinderen | 6 - 12 jaar

Van coderen, programmeren en printen tot tekenen, knutselen en lezen. In de bieb en online is van alles te doen. Ook in de vakanties. 

LAB filmpjes

In ons laboratorium kun je terecht voor heel veel leuke workshops. Ook online hebben we veel filmpjes van het lab. Kijk snel op de speciale pagina.

Tekenen in de bieb

Elke woensdag kun je komen tekenen in de bieb. Wil je op een ander moment tekenen bekijk dan één van onze tekenfilmpjes. Bijvoorbeeld deze waarin Marije je leert hoe je een superheld tekent. Je hebt alleen maar papier, potloden, een gum en kleurtjes nodig. Doe je mee?

  • Coderdojo Bekijk details

    Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? En wil je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen of games en robots bouwen? Doe dan mee aan de CoderDojo.

    Bekijk details van Coderdojo

Jongeren | 12 - 18 jaar