Activiteiten Jeugd

Nu in de bibliotheek

Theater & workshop: Fiep heeft haast (3+) (uitverkocht) Bekijk details

wo 26 feb

Druk, druk, druk is het in het verkeer. Iedereen heeft haast. Jij ook? Deze muzikale voorstelling met tekeningen van Fiep Westendorp snelt aan je voorbij. Na de voorstelling (35 minuten), is het tijd voor...

Bekijk de volledige agenda

Baby's, peuters en kleuters | 0 - 6 jaar

Voor baby's, peuters en kleuters is er genoeg te doen in de bieb. Kom naar een van onze voorlees, muziek- of knutselactiviteiten.

Muziek

Baby's en kleine kinderen zijn dol op muziek. Volg onze cursus Muziek op Schoot of kom naar een van onze babyconcerten.

Voorlezen

Het plezier in lezen ontstaat al vroeg. Baby's en kleine kinderen zijn dol op voorlezen. Kom naar een van onze voorleesactiviteiten.

Knutselen

Ontdek bij het verhaalatelier iedere maand een bijzonder prentenboek. Natuurlijk lezen we eerst voor. Daarna ga je zelf aan de slag.


Kinderen | 6 - 12 jaar

Van coderen, programmeren en printen tot tekenen, knutselen en lezen. In de bieb is van alles te doen. Ook in de vakanties. 

  • Coderdojo Bekijk details

    Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? En wil je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen of games en robots bouwen? Doe dan mee aan de CoderDojo.

    Bekijk details van Coderdojo

  • Voorjaarsvakantie Bekijk details

    Naar een voorstelling kijken en daarna knutselen. Luisteren naar een archeoloog of een robot programmeren. Tijdens de voorjaarsvakantie hoef jij je niet te vervelen in de bieb.

    Bekijk details van Voorjaarsvakantie