Activiteiten Jeugd

Geen programma t/m 19 februari

In verband met de strenge lockdown is er geen programmering in de bibliotheken tot en met vrijdag 19 februari. Als je al voor iets gereserveerd had dan krijg je snel bericht van ons. Je geld voor reeds betaalde tickets wordt terug gestort. Hou onze website in de gaten voor alle informatie rondom programmering. We hopen jullie na 19 februari weer te mogen verwelkomen bij mooie activiteiten in onze bibliotheekvestigingen.

Bekijk onze richtlijnen rondom Corona

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. 

Lees onze richtlijnen hier


Kinderen | 6 - 12 jaar

Van coderen, programmeren en printen tot tekenen, knutselen en lezen. In de bieb en online is van alles te doen. Ook in de vakanties. 

LAB filmpjes

In ons laboratorium kun je terecht voor heel veel leuke workshops. Ook online hebben we veel filmpjes van het lab. Kijk snel op de speciale pagina.

Tekenen in de bieb

Elke woensdag kun je komen tekenen in de bieb. Wil je op een ander moment tekenen bekijk dan één van onze tekenfilmpjes. Bijvoorbeeld deze waarin Marije je leert hoe je een superheld tekent. Je hebt alleen maar papier, potloden, een gum en kleurtjes nodig. Doe je mee?

Jongeren | 12 - 18 jaar