Boek & Yoga (4-7 jaar)

15 oktober 2023, van 10:15 tot 11:15 | Bibliotheek Neude | Podium

Kosten: € 16,50 (voor kind en begeleider samen) per les of € 110 voor 7 lessen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Klaar voor een relaxte zondagochtend? Kom je dan uitstrekken als een lenige kat. Dans als een vrolijk aapje of beweeg krachtig en stoer als een leeuw. Met de hulp van kinderyogajuf Anna Klinkspoor en een prachtig prentenboek worden jullie samen sterker, flexibeler én lekker rustig.

De workshop wordt gegeven door Kinderyogadocent en tevens prentenboekenverzamelaar Anna Klinkspoor. Elke les staat in het teken van een ander prentenboek.

Over Anna
Anna deed als kind al yoga. Eerst met haar moeder en daarna in wekelijkse yogalessen voor tieners. Na haar studies in Utrecht besloot ze om meerdere yoga docentenopleidingen te volgen met als doel zelf yogalessen te geven. Nu geeft Anna met heel veel plezier yogalessen aan kinderen, samen met hun ouders. Want juist kinderen wil ze spelenderwijs leren de rust te vinden in deze hectische wereld. Een van de moeders die meedoet aan de Boek & Yoga cursus, schreef over Anna: 'Anna is een lieve en vrolijke kinderyogajuf die aandacht heeft voor elk kind in haar les. Haar enthousiasme en vrolijkheid werken aanstekelijk. De lessen zijn mooi in balans met momenten van bewegen, rust en aandachtig aanwezig zijn. Anna heeft de kennis, kunde, passie en het talent om kinderen yogales te geven!'

Reserveer