Theater & workshop: Fiep heeft haast (3+) (uitverkocht)

26 februari 2020, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Kosten: € 6,00 lid / € 8,00 niet-lid

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Druk, druk, druk is het in het verkeer. Iedereen heeft haast. Jij ook? Deze muzikale voorstelling met tekeningen van Fiep Westendorp snelt aan je voorbij. Na de voorstelling (35 minuten), is het tijd voor limonade en mag je een workshop kiezen. Bouw jij een rustgevende zenmobiel? Of maak je juist liever snelle muziekritmes? Misschien laveer jij wel een Beebot-robot behendig over een parcours of maak je je eigen verhaal.

Workshop: creatief

Het is duidelijk. We moeten iets doen om Fiep te helpen. Ze moet rustig worden. Dat kan door aandachtig te kijken. De oplossing is een rustgevende zen-mobiel! Wij maken deze zen-mobiel waarin Fiep rustig kan dwarrelen. Fijn om te maken en uren van te genieten. Bouw je mee?

Workshop: muziek

Na de voorstelling kun je lekker losgaan bij deze muziekworkshop. Samen met muziektheatermaker Angela van Leeuwen ga je ritmes maken met verschillende muziekinstrumenten, zingen, dansen en bewegen, en dat alles in de maat!

Workshop: Lab

Met de Beebot-robotjes leg je een parcours af. Welk robotje heeft de meeste haast?

Workshop: Verhalen

Fiep is verdwaald in de Biep! Ga op zoek naar alle plekken waar Fiep geweest is en leg samen het verhaal van Fiep in de juiste volgorde. Kunnen we het samen navertellen en naspelen?

 

Let op: Dit evenement is volledig uitverkocht. Reserveren is niet meer mogelijk!