Kiekeboe! (1+) door Theater Stof

4 juni 2023, van 10:00 tot 10:35 | Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Kosten: € 6 lid / € 12 niet-lid

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een aaibare voorstelling van Theater Stof voor de allerkleinsten. Met olifant, schaap, uil en kikker. Over verstoppen en weer tevoorschijn komen. Na afloop kunnen kinderen spelen en verstoppen in het zachte decor.

Laat je verrassen door deze stoffen wereld voor de allerkleinsten!  
  
Kleine kinderen zijn dol op kiekeboe-spelletjes. Ook (baby)boekjes met flapjes waarachter dingen of dieren verstopt zitten zijn vaak favoriet. Geïnspireerd door deze boekjes maakt Theater Stof vrolijke, beeldende en muzikale voorstellingen voor de allerkleinsten.  
  
In Kiekeboe! ontmoet je olifant, schaap, uil en kikker in een verrassend aaibaar decor waar van alles aan te ontdekken valt. Het gaat over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en het plezier in spelen.  
  
Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen in en met het decor. Ze mogen klimmen, klauteren en natuurlijk opnieuw het plezier van het verstopspel herbeleven. En liggen er uiteraard heel veel boekjes klaar.

Spel en muziek: Ilse Geilen en Mirthe van der Meulen.
Concept en decor: Simone van Laar en Mirthe van der Meulen.
Eindregie: Tom Dello.

Reserveer je tickets

  • Giuliano Ferri Kiekeboe!

    Welk dier zit verstopt achter die bruine poten? En van welk dier zijn die roze oren? Kijk maar achter de flapjes! Vierkant kartonnen prentenboek met sfeervolle...

    Gedrukt boek