Voorlezen | 3-6 jaar

16 september 2020, van 15:00 tot 15:30 | De Bibliotheek Neude - Podium

Kosten: gratis - reserveren niet nodig

Niks lekkerder dan voorgelezen worden. Nieuwe dingen ontdekken en wegdromen naar onbekende werelden. Kom luisteren naar de mooiste verhalen. Een keer per maand lezen voorlezers van Books by Ani voor in het Engels. Zij zetten zich in voor het toegankelijk maken van inclusieve boeken voor kinderen.

Over Books by Ani

Books By Ani is opgericht door Anne Mpaulo & Linzi Fidelin. Books by Ani wil inclusieve boeken toegankelijk maken voor elk kind. Dat doen ze met een verzorgen van een maandelijks abonnement op cultureel diverse en inclusieve kinderboeken met persoonlijke & educatieve activiteiten. Books by Ani werkt veel samen met families en scholen die een maandelijks abonnement nemen op een #booksbyani boekendoos.

Reserveren niet nodig

Let op: Reserveren is niet nodig!