Voorstelling Maximiliaan Modderman geeft een feestje (2+ jaar) [uitverkocht]

29 januari 2023 | van 10:00 tot 10:40 | & 11.30 - 12:10 uur | Bibliotheek Neude

Kosten: € 6 lid / € 12 niet-lid

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vrolijke voorstelling met muziek over feest, vies worden en er lekker een puinhoop van maken. Gemaakt en gespeeld door theatermaker Marianne van Houten. Gebaseerd op ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’, het prentenboek van het jaar.

Maximiliaan is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken. 
  
Het boek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van Joukje Akveld is uitgeroepen tot het prentenboek van het jaar 2023. Marianne van Houten bewerkte het boek tot een theatervoorstelling. Ze zingt haar eigengemaakte liedjes en speelt met veel humor en energie in haar kleurrijke decor. Het publiek mag uiteraard lekker meedoen.   
  
Na de voorstelling kun je op de 1e etage, bij Kids 0-8, kennismaken met de Prentenboeken Top 10 en liggen er materialen klaar om lekker (vies) mee te knutselen.

Beide voorstellingen zijn uitverkocht.