Broese x Bieb: BookTok

23 september 2022, van 16:30 tot 19:00 | Bibliotheek Neude - Collegezaal en Podium

Kosten: € 2,50 lid / € 5 niet-lid

Boekhandel Broese en Bibliotheek Utrecht slaan de handen in een voor het eerste gezamenlijke BookTok-/YA-event. BookTokker Dilayra (beter bekend als @gayotic_bookworm) en Carlie van Tongeren (auteur van de YA-boeken 'Het is hier helemaal (niet) perfect', 'Het zusje van', 'Het meisjesmanifest' en 'Heerestraat & Rozenlaan') komen naar Bibliotheek Neude.

Daar praten ze met elkaar over YA, BookTok en hoe zij samen aan dezelfde missie werken: zorgen voor vette boeken voor jongeren. Daarna geven ze allebei een workshop. Vrees niet, je hoeft niet te kiezen, je volgt ze allebei! Carlie gaat met jou werken aan het schrijven van YA en Dilayra gaat met je BookTokken, waarbij bieb Neude de prachtige achtergrond is. Ter afsluiting kun je je boekenkast vullen: met geleende boeken van de bieb of met de boeken van Broese. Want Broese heeft een leuke kortingsactie voor je: 10% korting op hun Engelstalige boeken!

16.30 uur inloop
16.45 uur interview in de Collegezaal
17.30 uur workshoprondes
19.00 uur gezamenlijk afsluiten met een shopsessie/signeren bij de boekenstand van Broese op de tweede verdieping van bieb Neude

Kom op 22 september ook naar de boekenclub in Broese, waarbij we Het onzichtbare leven van Addie LaRue van V.E. Schwab bespreken. Dit boek is genomineerd voor het Beste Boek voor Jongeren 2022, categorie vertaald.

Ben jij al lid van de bieb?

Tot en met 17 jaar word je gratis lid van de bieb! Dit betekent: eindeloos veel boeken om te lezen, een plek om te leren en je huiswerk te maken en leuke activiteiten (met korting te bezoeken) waardoor je nog meer zin in lezen krijgt.

> Word nu lid!

Dilayra (@gayotic_bookworm) en Carlie van Tongeren (foto Carlie door Tatjana Almuli)