Chef KAnin LAAt zich niet kisten (8+)

10 juli 2022, van 12:00 tot 12:50 | & 15:30 - 16:10 uur | Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: € 10 lid/niet-lid (evt. kortingen, zie website Tweetakt)

De zAAk A onderzoekt de mysterieuze verdwijning van Astrid Andersson – schrijver van de succesvolle Zweedse kinderboekenreeks Chef Kanin. De boeken zijn vertaald in meerdere talen, er was een film en Astrid heeft verschillende prijzen voor haar werk ontvangen. Na negen boeken vond Astrid het welletjes met Chef, maar ze is spoorloos verdwenen sinds ze dat bekend maakte. Het onderzoek leidt langs familie, Ulla van de fanclub, John van de filmmuziek en komt tenslotte uit bij Chef zelf. Wie is de baas in je hoofd? Zijn jouw ideeën van jou? En: bestaat Chef Kanin?

theAtrAAl & interActief Filosofie LAb over het bestAAn vAn fAntAsie en het verzinnen vAn de werkelijkheid

Credits

Concept en tekst: Annelies Appelhof / spel: Annelies Appelhof en Aristo Mijnals / muziek: Aristo Mijnals / regie: Lara van Hoof / vormgeving: Scott Robin Jun / illustraties: Fleur van der Weel / dramaturgie: Laura Minderhoud / filosofische ondersteuning: De Denkschool.

Bekijk het volledige Tweetakt-programma in Bibliotheek Neude