Cinekid on Tour

17 oktober 2020 t/m 25 oktober 2020 | Bibliotheek Neude

Kosten: € 5 lid / €10 niet-lid per film of workshop

Naast het Cinekid Festival zijn er ook kleine festivals bij o.a. filmtheaters en bibliotheken. Samen met Hoogt in Bieb Neude komt Cinekid on Tour nu naar de bieb. Geniet van de films en reserveer je plekje voor een workshop.

Filmprogramma

Mier (9+)

Talentvol voetballertje Theo gaat ver om zijn vader gelukkig te maken. Hij jokt dat hij bij de beroemde club Arsenal gaat spelen. Papa is apetrots, maar wat als het leugentje uitkomt? Dat wordt nog spannend.


Kort maar krachtig (8+)

Spanning, ontroering en hilariteit in deze geweldige korte filmcompilatie. Met daarin slapstick, een ingetogen film over vriendschap en een spannende live action film over tijdreizende flessenpost.


Verhalen met een staartje (6+)

Wat gebeurt er met beer als hij uit zijn winterslaap ontwaakt? En wat als luiaard ijs probeert te kopen? Mooie, vrolijke animaties over héél veel dieren.


Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen (4+)

.Vrolijk nieuw avontuur met boer Pettson en zijn kat Findus.


Maaklabs (6+) en Animatieplaats (3+)

 • Maaklabs tijdens Cinekid on Tour 6+ jaar

  Hier leer je meer over film door het zelf te doen. Met het animatiewiel, een oude maar handige techniek, maak je zelf een gifje. Of maak een flipboekje met tekeningen, blader het heel snel door en je hebt...

  18 oktober 2020 t/m 25 oktober 2020

  Bibliotheek Neude | 6+ jaar

  18 okt t/m 25 okt

 • Animatieplaats tijdens Cinekid on Tour 3+ jaar (afgelast)

  Met een professionele animator maak je een echte animatiefilm in stop-motion. De inhoud van de workshop sluit aan bij de film Pettson en Findus.

  22 oktober 2020 t/m 24 oktober 2020

  Bibliotheek Neude | 6+ jaar

  22 okt t/m 24 okt