Sesar Toneel: Toneelspelen in de bieb (6-9 en 9-12 jaar)

22 september 2021, van 15:30 tot 16:30 | & 16:45 tot 17:45 | Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Kosten: € 70 lid / € 80 niet-lid | cursus van 11 lessen + 1 eindpresentatie

Lijkt het je cool om even in de huid van iemand anders te kruipen en vind je het supertof om op te treden voor publiek? Tijdens de lessen van Sesar Toneel leer je hoe je je stem goed kan gebruiken op het toneel, hoe je teksten kan bedenken en onthouden, hoe je met anderen samen speelt en vooral hoe je plezier kan hebben met toneel! Geïnspireerd door verhalen uit de bieb maken we een kleine voorstelling om te laten zien aan het publiek.

De cursussen van Sesar Toneel zorgen voor een kennismaking met en verdieping van toneelspelen, verhalen, taal en fantasie. Er wordt in de cursus gewerkt vanuit een (prenten)boek dat op speelse wijze wordt gebruikt om de verbeeldingskracht te ontwikkelen en door middel van spel en beweging op te gaan in het verhaal. Zie ook Sesartoneel.nl

De cursus vindt plaats in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Cursusdata:

• wo 22 sept
  • wo 29 sept
  • wo 6 okt
  • wo 13 okt
  • wo 27 okt
  • wo 3 nov
  • wo 10 nov
  • wo 17 nov
  • wo 24 nov
  • wo 1 dec
  • wo 8 dec

Eindpresentatie: zondag 12 december.