Cursus toneelspelen voor peuters (2-4 jaar)

18 februari 2022, van 09:30 tot 10:15 | of 10:30 - 11:15 uur | Bibliotheek Neude - Podium

Kosten: € 80 lid / niet-lid | cursus van 8 lessen

Peuters hebben een sterke fantasie en zitten vol verbeeldingskracht. Bente van Arkel van Theaterschool Utrecht gaat samen met ze op avontuur. Iedere les staat er één prentenboek centraal. Kom ook samen lezen, spelen, zingen, klappen en avonturen beleven! Vergeet je avontuur-schoenen niet, je weet maar nooit waar we terecht komen.

De eerste les start met het bekende boek 'Wij gaan op berenjacht'. Je gaat dwars door de velden, de rivier, de bossen en het moeras. En... verstop je voor de beer! De cursusdagen zijn:

• vrijdag 18 feb
  • vrijdag 25 feb
  • vrijdag 11 maart
  • vrijdag 18 maart
  • vrijdag 25 maart
  • vrijdag 1 april
  • vrijdag 8 april
  • vrijdag 22 april

De cursus wordt gegeven door Theaterschool Utrecht.

Let op, de cursus start op twee tijden. Kies bij het reserveren voor de gewenste tijd: 09:30 tot 10:15 of 10:30 - 11:15 uur:

Boekentips