Cursus LEGO Young Engineers (6-11 jaar) (uitverkocht!)

25 september 2021, van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Neude | Laboratorium | 6-11 jaar

Kosten: € 90 lid / niet-lid

Doe mee met de Bricks Challenge cursus ‘Klassieke Mechanica’ en leer spelenderwijs over wetenschap en techniek. Tijdens de lessen ga je aan de slag met technisch gemotoriseerd LEGO®. Elke les begint met een korte uitleg over een technisch of natuurkundig principe. Daarna ga je zelf aan de slag met de Young Engineers bouwdoos en zie je hoe de technische principes in de praktijk werken. Klaar? Speel met je model en verbeter het naar eigen inzicht.

Gedurende 6 lessen zullen we de lesstof herhalen en verdiepen zodat jij aan het eind van de cursus heel wat meer af weet van STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematic). Spelenderwijs leer je creatief en in oplossingen te denken.

De cursus is op:

• za 25 sept
  • za 2 okt
  • za 9 okt
  • za 6 nov
  • za 20 nov
  • za 27 nov

Let op: uitverkocht, nog wel plek in Overvecht en Leidsche Rijn

Let op: deze cursus is uitverkocht, maar er is die dag nog wel plek in Overvecht en Leidsche Rijn Centrum.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.