Winterkost - Heb Je Mijn Zusje Gezien (2+)

9 januari 2022, van 15:00 tot 15:45 | De Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: € 7,50 kind/ € 10 volwassene

Muzikale familievoorstelling naar het prijswinnende prentenboek van Joke van Leeuwen.

Ze heeft blauwe ogen.

Ze heeft blauwe ogen.
En ze heeft een jas met zakken.

‘Heb je mijn zusje gezien?’ gaat over de zoektocht van een meisje naar haar grote zus. Ze vraagt aan iedereen die haar pad kruist of die persoon haar zusje heeft gezien. Bij elke persoon voegt ze aan haar vraag meer kenmerken toe, waaraan haar zusje te herkennen is. Dat levert spannende ontmoetingen op, maar haar zusje zit er telkens niet bij. Echter, wie goed oplet, herkent haar zusje zo: aan haar blauwe ogen, haar jas met zakken, haar gele muts, haar krulhaar en haar schoenen met veters!

Na afloop liggen Joke's boeken klaar om te lenen. En heb je een boek van haar thuis? Neem het dan mee om te laten signeren.

De voorstelling is onderdeel van Festival Winterkost, jeugdtheater in de kerstvakantie in theater in regio Utrecht en Amersfoort.