De Vos, De Raaf en het Meisje (6+)

21 oktober 2021, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: € 10 kind / € 13 volwassene

Geïnspireerd op ‘De Vos en de Raaf’ van Jean de la Fontaine vertellen actrice Daantje Idelenburg en slagwerker Chris Saris op aanstekelijke wijze een nieuw eigentijds muzikaal sprookje. Een voorstelling van Muzieksmederij i.s.m. Holland Opera.

Een verjaardag is voor kinderen het hoogtepunt van het jaar, maar wat als je in het bos een Vos tegen komt die jou vraagt om het verjaardagsfeest van mevrouw Muis te organiseren? Ten eerste schrik je je een hoedje als een Vos kan praten, maar als hij ook nog eens wil dat iedereen uitgenodigd mag wordt behalve Mevrouw de Raaf? Wat doe je dan?

Na afloop ga je in gesprek met de makers.

'De vos, de Raaf en het Meisje spreidt de betere vertelkunst tentoon. Actrice Daantje Idelenburg creëert samen met slagwerker Chris Saris met weinig middelen een complete sprookjeswereld' (De Volkskrant)

De voorstelling is onderdeel van het festival Herfststukjes – de leukste voorstellingen in de herfstvakantie in de regio. Kijk hier waar deze voorstelling nog meer speelt en ontdek het hele programma.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.