Herfststukjes: Juffrouw van Dale vertelt verhalen (3+)

19 oktober 2023, van 11:00 tot 11:40 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: €7,50 kind / €10 volwassenen

Juffrouw Van Dale is een echte voorleesjuf, ze woont in de bibliotheek en soms, heel soms komt ze tevoorschijn om zomaar een verhaaltje voor te lezen. Moet je wel eens niesen? Grote kans dat Juffrouw Van Dale dan in de buurt is. Want ze is een beetje stoffig!

Als Juffrouw Van Dale haar neus laat zien, weet je dat er een mooi verhaal op komst is. Dit keer gaat ze voorlezen uit het boek ‘Beertje en de apenstreken’. Beertjes papa is dierenarts in een heel groot dierenpark waar alle dieren los mogen lopen. Dieren beleven ook wel eens avonturen, daar weet Beertje alles van want op zaterdag mag ze mee om papa te helpen in het dierenpark!

Een gezellige kindervoorleesvoorstelling voor peuters en kleuters, met Babette van Veen en muziek van Reinout Douma en Babette.

(Foto: Babette van Veen door Jochem van Gelder)

Reserveer je kaartje

Deze voorstelling is onderdeel van Herfststukjes, Winterkost, Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.