Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

19 oktober 2021, van 11:00 tot 11:40 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: € 7,50 kind / € 10 volwassene

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze kleine, intieme voorstelling van Klein Amsterdam Producties & Theater Terra met poppenspel en muziek is gebaseerd op de populaire prentenboeken van Sam McBratney.

Ik hou van jou tot aan de maan… en terug! ‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Onder de sterren en de Maan 

Voor en na de voorstelling kan je een bezoek brengen aan de theatrale installatie ‘Onder de sterren en de Maan’ met veel bekende prentenboekfiguren en een Sterrenfabriek. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken.  
 
De voorstelling is onderdeel van het festival Herfststukjes – de leukste voorstellingen in de herfstvakantie in de regio. Kijk hier waar deze voorstelling nog meer speelt en ontdek het hele programma.

Coronarichtlijnen

In verband met het coronavirus gelden er speciale richtlijnen als je naar de bibliotheek komt om materialen te lenen of een activiteit te bezoeken. Lees hier alles over de richtlijnen.