Herfststukjes: Hé wie zit er op de WC (2+ jaar)

28 oktober 2022, van 11:00 tot 11:45 | | & van 14:00 tot 14:45 | De Bibliotheek Neude | Theater | door Vanaf2 Producties

Kosten: € 7,50 kind / € 10 volwassene

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?   

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.   

Gebaseerd op de boeken Hé wie zit er op de wc? en Retteketet, we gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten, Uitgeverij Leopold, Amsterdam  

Credits 
Regie en script: Olaf van de Ven (Poppen)
Spel: Alexander Brouwer
Decor: Einstein Design

Onderdeel van Herfststukjes, lees meer

Reserveer je plek 11.00  - 11.45 (uitverkocht!)

Extra voorstelling:

Reserveer je plek 14:00 - 14:45