Voorstelling: Ik ben Vincent en ik ben niet bang (8+ jaar)

28 november 2021, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: € 6 lid / € 12,- niet-lid 

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vincent weet alles over overleven in de natuur, maar in zijn klas vindt hij overleven een stuk moeilijker. Hij wordt gepest. Het is nog 7 dagen tot het schoolkamp. In zijn survivalblik heeft hij alles verzameld wat je nodig hebt om welke ramp dan ook te overleven. Toch is hij bang.

Dan komt er een nieuw meisje in de klas: Jasmijn. Iedereen noemt haar de Jas. Zij is supercool en wil vrienden worden met Vincent. Nu wordt alles anders, althans dat hoopt Vincent. Maar het tegendeel is het geval. Iedereen houdt van de Jas, en hoe meer aandacht ze aan Vincent geeft, hoe meer hij daar voor gestraft wordt. Op kamp loopt alles uit de hand. Vincent vlucht de natuur in. Nu komt het echt aan op overleven.

Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Enne Koens. Na afloop van de voorstelling vertelt schrijver Enne Koens hoe ze er toe gekomen is het verhaal te schrijven en kunnen de kinderen vragen stellen aan Enne en de spelers.

Heb je het boek thuis? Neem hem mee dan schrijft Enne Koens een boodschap voor je, voorin het boek.

Enne Koens is een Utrechtse schrijver. De voorstelling is gemaakt bij productiehuis Meer Opslag, waar gevestigde makers samenwerken met nieuw talent. Regie en script: Rob Vriens. Spel: Roán ten Cate, Nick Renzo Garcia, Evalinde Lammers, Reno van Rijsewijk. Dramaturgie: Enne Koens.

Leen het boek bij de bieb: