Kinderboekenweek: Talentenworkshops (6+ jaar)

6 oktober 2021, van 15:00 tot 17:00 | De Bibliotheek Kanaleneiland

Kosten: gratis

Ben jij ergens goed in? Of weet je dit nog niet? Ontdek in de bieb welk talent jij hebt. In iedere bieb zitten twee specialisten voor je klaar. Zoals reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge met slang of schrijver Ilona de Lange van de boeken ‘Miljonairskind’.

Bibliotheek Kanaleneiland

In Bibliotheek Kanaleneiland kun je op woensdag 6 oktober meedoen met deze workshops:   

Geldwolf - Hoe word je miljonair?  

Droom je ervan van om te zwemmen in het geld? Volg dan deze workshop van Ilona de Lange, schrijver van de kinderboekenserie ‘Miljonairskind’. Ontdek in de enige echte MiljonairsQuiz of jij het in je hebt om stinkend rijk te worden. Fantaseer mee over wat jij zou doen met een grote berg geld. Koop je een eigen eiland, geef je alles aan het goede doel of bouw je een geheime, ondergrondse villa? Hoe gedragen miljonairs zich eigenlijk? Liggen er nog gevaren op de loer en hoe gaan ze daarmee om? Na afloop van deze workshop weet jij precies wat de slimste manier is om miljonair te worden en wat je allemaal wél, of juist niet moet doen om jouw droom waar te maken!   

Smulpaap - Workshop pizza bakken 

Pizzabakker Aziz van Resto VanHarte gaat met je aan de slag om échte pizza’s te bakken … zoals in Italië! Hij gooit het deeg hoog in de lucht en daar is de bodem al! Maar wat gaat daar eigenlijk op? En hoe zal dat gaan smaken? Hoe maak je een pizza die jijzelf maar ook een ander lekker vindt? Hoe spannend kun je je pizza maken terwijl hij toch met smaak wordt opgegeten. Ontdek voor meer inspiratie alle pizza-boeken in de bieb.   

Er start een workshop om 15.00 uur en 16.00 uur – ruil tussendoor je eigen boeken of doe de speurtocht.