Kinderboekenweek: Talentenworkshops (6+ jaar)

9 oktober 2021, van 15:00 tot 17:00 | De Bibliotheek Zuilen

Kosten: gratis

Ben jij ergens goed in? Of weet je dit nog niet? Ontdek in de bieb welk talent jij hebt. In iedere bieb zitten twee specialisten voor je klaar. Zoals reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge met slang of schrijver Ilona de Lange van de boeken ‘Miljonairskind’.

Bibliotheek Zuilen

In Bibliotheek Zuilen kun je op zaterdag 9 oktober meedoen met deze workshops:  

Futurist – Leer de toekomst voorspellen   

In deze workshop van schrijver en futurist Kelly van Kempen leer jij alles over toekomst voorspellen en moderne hekserij. Wist je dat de eeuwenoude waarzegkunst 'handlezen' nog steeds bestaat? Je maakt een afdruk van je handen en kijken wat de lijnen in jouw handen allemaal vertellen over jou. Heb jij vuur, aarde, water of lucht-handen? En wat betekent dat eigenlijk?  Ook is er speciale thee en ontdekken we voorspellingen in theeblaadjes.  Kortom: na deze geheimzinnige workshop heb jij de talenten van een echte waarzegger, net zoals de moeder van Elfie uit De Sterrensteen-boeken.  

Artiest - Bouw een kettingreactie    

Hou jij wel van een show? Kom dan samen een kettingreactie bouwen. Met alle materialen uit de bieb zorgen we voor spectaculair geheel, net als in ‘TIK M AAN!’ bekend van tv. 

Er start een workshop om 15.00 uur en 16.00 uur – ruil tussendoor je eigen boeken of doe de speurtocht. Tip: kom op tijd.