Lenteuitjes: De Grote Waarom Show (4+)

3 maart 2022, van 15:00 tot 15:50 | Bibliotheek Neude | Theater

Kosten: € 10 kind/ € 13,- volwassene | door Tg. Winterberg

Voor iedere nieuwsgierig aagje die vindt dat 'daarom' geen reden is.

Waarom zijn de wolken wit? Waarom val ik niet van de aarde? Waarom zitten niet alle antwoorden al in mijn hoofd? Waarom wil ik dit eigenlijk weten? Waarom ben ik hier? Waarom…? Het is de vraag der vragen. In elk antwoord zit een volgende vraag. Zo kun je oneindig lang doorgaan. In de Grote Waarom Show gaat Tg.Winterberg samen met jou op zoek naar antwoorden. Want als je alles denkt te weten, dan heb je niet genoeg vragen gesteld.

Meedoen in de Grote Waarom Show? Schrijf jouw eigen Waarom-vraag, samen met je naam op een papier en neem deze mee naar de bieb! En wie weet wordt jouw vraag wel getrokken uit de ‘Vraag-van-vandaag-Grabbel-Box’. Na afloop zijn er boeken vol antwoorden en proefjes om te lenen.

Concept & idee: Tg. Winterberg, eindregie: Joep Onderdelinden, tekst & spel: Mark Haayema, poppen & spel: Marlyn Coetsier, decor & kostuum: Marlies Schot, muziek en sound: Joeri de Graaf & Nine Yards audio, video: Miranda Koning.