Muziek op schoot 1 - 2 jaar

5 maart 2020, van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum | 8 lessen

Kosten: € 80,- leden / €100,- niet-leden

Muziek op Schoot is speciaal voor kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot)ouders. Het gaat over alles wat je zoon of dochter meemaakt thuis. Opruimen, tanden poetsen en naar bed gaan, worden zo heel leuk. Tijdens de cursus gebruiken we instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind. En niemand hoeft stil te zitten!

Tijdens Muziek op Schoot werken kinderen spelenderwijs aan hun gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Je gaat samen je kind zingen, spelen en dansen. En dat is niet alleen heel erg leuk. Het bevordert ook de taal- en de motorische ontwikkeling van je kind.

Praktische informatie

Muziek op Schoot bestaat uit 8 bijeenkomsten van 45 minuten. De cursus kost € 80,00 voor leden en € 100,00 voor niet-leden. Deze prijs geldt voor 1 kind en 1 begeleider. Er is een cursus voor kinderen van 1 tot 2 jaar en voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Deze cursus is voor kinderen van 1 tot 2 jaar en vindt plaats bij Bibliotheek Leidsche Rijn op donderdagen van 10.00 - 10.45 op de volgende data:

• 5 maart
  • 12 maart
  • 19 maart
  • 26 maart
  • 2 april
  • 9 april
  • 16 april
  • 23 april

Over Muziek op Schoot

Muziek op Schoot start op verschillende momenten in het jaar voor kinderen van 1 tot 2 jaar en kinderen van 2 tot 4 jaar.