Picknick met letters! (6-8 jaar)

8 juli 2023 t/m 20 augustus 2023 | Alle bibliotheken (behalve Waterwin)

Kosten: Gratis | Leen de mand met jouw bibliotheekpas, voor max. 1 dag

Linkervoet op de B, rechterhand op de IE, en linkerhand op de B. BIEB! Haal deze zomervakantie een picknickmand gevuld met leuke boeken en spelletjes en kom lekker spelen met letters! In de mand zitten een letterspelmat (een soort twister met letters), toffe letter/leesspelletjes en leuke voorleesboeken.

Ga deze zomer de buitenlucht in met die bieb en blijf lekker lezen! Je leent de mand met jouw bibliotheekpas tijdens de openingstijden van de bibliotheek, voor maximaal 1 dag.

Winactie: Strike a pose!

Been in je nek, voeten in de knoop. Wat is jouw gekke houding op de letterspeelmat? Maak een foto tijdens het spelen, deel deze met ons via socialmedia@bibliotheekutrecht.nl en maak kans op een letterspeelmat voor thuis!

De buurtcamping

De biebfiets gaat met de picknickmanden op pad en strijkt neer op de Buurtcamping. Kom langs voor leuke letterspelletjes en we lezen er natuurlijk voor uit de leukste boeken.

• Buurtcamping Gagel: zaterdag 8 juli 13.00 - 15.00 uur
  • Buurtcamping Noordse Park: zaterdag 8 juli 16.00 - 18.00 uur