Een sprookjesachtig Sinterklaas Concert door het Kleine Theater (3+)

27 november 2021, van 15:00 tot 15:50 | Bibliotheek Neude - Theater

Kosten: € 6 lid / € 12,- niet-lid 

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het Kleine Theater is dol op de wintermaanden en op sprookjes. En op Sinterklaas! Vimala, Anke en drie geweldige muzikanten zingen de mooiste Sinterklaasliedjes in een sprookjesachtige setting. Daarnaast hebben ze de leukste scènes uit hun voorstellingen verzameld en in een feestelijk, swingend jasje gestoken. Kortom, een feestelijk en theatraal Sinterklaas concert.

Het Kleine Theater maakt voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Ze vertellen verhalen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

Concept/spel/zang: Vimala Nijenhuis en Anke Engels. Musici: Reijnier Terpstra (contrabas en zang), Bokke Rypma (gitaar en zang) en Richard Hakkenes (gitaar en zang).

Natuurlijk leggen we alvast alle Sinterklaas en sprookjesboeken voor je klaar om te lenen, om de mooie wintermaanden mee door te komen.